Prosfora365 Κατηγορίες BSB Fashion (ΒΣΒ)

BSB Fashion (ΒΣΒ) Προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια

Όλοι οι καινούργιοι εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές για το BSB Fashion (ΒΣΒ) - Οκτώβριος 2021

  • όλα 14
  • κουπόνια 0
  • Προσφορές 14
  • Δωρεάν μεταφορά 2

Συχνές ερωτήσεις για το BSB Fashion (ΒΣΒ)

  • Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το κουπόνι BSB Fashion (ΒΣΒ) μου;

    Απλά αντιγράψτε τον κωδικό κουπονιού BSB Fashion (ΒΣΒ) και ακολουθήστε τον σύνδεσμο εξαργύρωσης στον ιστότοπο bsbfashion.com. Εκεί, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε ένα κουπόνι BSB Fashion (ΒΣΒ) στο καλάθι αγορών σας για να πληρώσετε για τα άρθρα σας. Κάντε κλικ στο κουμπί "εξαργυρώστε" και βεβαιωθείτε ότι η έκπτωση BSB Fashion (ΒΣΒ) ισχύει για το σύνολο σας και όλοι είστε έτοιμοι!

  • Μπορώ να χρησιμοποιήσω δύο κουπόνια BSB Fashion (ΒΣΒ) ταυτόχρονα;

    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο έναν κωδικό έκπτωσης ανά παραγγελία - περιλαμβάνει δωρεάν κωδικούς παραδόσεων. Επί του παρόντος, η BSB Fashion (ΒΣΒ) δεν υποστηρίζει τη χρήση δύο κωδικών έκπτωσης BSB Fashion (ΒΣΒ) για μια παραγγελία.

Εξοικονομήστε χρήματα με κουπόνια BSB Fashion (ΒΣΒ)

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
Η παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος σημαίνει ότι συνάπτεστε συμφωνία πώλησης εξ αποστάσεως η οποία διέπεται από το νομικό πλαίσιο του νόμου 2251/1994, όπως τροποποιήθηκε.
Μπορείτε να υποβάλετε έγκυρη παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, υπό την προϋπόθεση ότι είστε νομικά ικανός σύμφωνα με τον Ελληνικό Αστικό Κώδικα (δηλαδή αν είστε δεκαοκτώ ετών και άνω και δεν είστε υπό δικαστική κηδεμονία σχετικά με τη σύναψη συμφωνίες πώλησης). Εκπρόσωποι νομικών προσώπων μπορούν επίσης να υποβάλλουν εντολές. η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να απαιτήσει από επόπτες ή κηδεμόνες οποιαδήποτε εντολή γίνεται από νομικά ανίκανα πρόσωπα.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΣΩ Ε-SHOP:
Θα πρέπει να συμπληρώσετε το ειδικό έντυπο με τα απαραίτητα δεδομένα για να συνάψετε τη σύμβαση πώλησης
Επίσης, πρέπει να αποδεχτείτε ανεπιφύλακτα τους όρους των όρων πώλησης και τους όρους χρήσης κάνοντας κλικ στο κουμπί 'ACCEPT', όπως φαίνεται online σε όλους τους χρήστες του ιστότοπού μας.
Για να διευκολύνουμε την πληρωμή για όσους επιθυμούν να αγοράσουν προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.bsbfashion.com προσφέρει τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμής:
Χρεώνοντας την πιστωτική σας κάρτα. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται κατά την ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Η ιστοσελίδα μας www.bsbfashion.com έχει λάβει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε έλεγχο εγκυρότητας.
Είναι σημαντικό να καθορίσετε αναγκαστικά έναν αριθμό τηλεφώνου και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 
Με μετρητά κατά την παράδοση (μόνο Ελλάδα & Κύπρος) κατά την παραλαβή των παραγγελθέντων προϊόντων. Σε αυτήν την περίπτωση, οι πελάτες θα χρεωθούν το ποσό των 2,50 ευρώ (ΦΠΑ 24% για την Ελλάδα, ΦΠΑ 19% για την Κύπρο).
Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας, η εταιρεία μας ενημερώνει τους καταναλωτές μέσω της ιστοσελίδας μας σχετικά με την ταυτότητα και τη διεύθυνση των προμηθευτών, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, το κόστος μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, τον τρόπο παράδοσης, τη διάρκεια και την τιμή της προσφοράς , καθώς και το δικαίωμα υπαναχώρησης.
Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, οι καταναλωτές λαμβάνουν ηλεκτρονικά ένα αντίγραφο της παραγγελίας τους, το οποίο μπορούν να αποθηκεύσουν.
Όλες οι τιμές που εμφανίζονται στους αντίστοιχους καταλόγους κάθε προϊόντος περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Το www.bsbfashion.com διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τιμές χωρίς προειδοποίηση στους καταναλωτές. Επιπλέον, σε περίπτωση τεχνικών ζητημάτων, η BSB μπορεί να ακυρώσει ηλεκτρονικές παραγγελίες που ολοκληρώθηκαν σε λάθος τιμές.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι πελάτες που δεν είναι μέλη της ΕΕ υπόκεινται σε οποιεσδήποτε επιβαρύνσεις προκύπτουν από συναλλαγματικές διαφορές, τελωνειακές διατυπώσεις, εισαγωγικούς δασμούς, προσφορές, άδειες, περιορισμούς προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η BSB έχει λάβει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή ασφάλεια των δεδομένων σας. Ο δικτυακός τόπος www.bsbfashion.com χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL για την εξασφάλιση online συναλλαγών. Με αυτόν τον τρόπο, όλες οι προσωπικές πληροφορίες, όπως τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, το όνομα, οι διευθύνσεις, είναι κρυπτογραφημένες, ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλάξουν κατά τη μεταφορά τους στο Internet. Το πιστοποιητικό BSB έχει εξουσιοδοτηθεί από τη VeriSign, τον κορυφαίο πάροχο της πιο αξιόπιστης λύσης για online ασφάλεια.
Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι πλέον ένα παγκόσμιο πρότυπο διαδικτύου για την πιστοποίηση ιστοσελίδων στους χρήστες του Διαδικτύου και για την κρυπτογράφηση δεδομένων μεταξύ χρηστών του Διαδικτύου και διακομιστών ιστού. Μια κρυπτογραφημένη επικοινωνία SSL απαιτεί όλες οι πληροφορίες που ανταλλάσσονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός διακομιστή να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό του αποστολέα και να αποκωδικοποιούνται από το λογισμικό του παραλήπτη. Με αυτόν τον τρόπο, τα προσωπικά δεδομένα προστατεύονται ενώ μεταφέρονται στο Διαδίκτυο. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μέσω πρωτοκόλλου SSL προστατεύονται από έναν μηχανισμό που επαληθεύει αυτόματα εάν έχουν αλλάξει αυτά τα δεδομένα ενώ μεταφέρονται.